Shoqeria GreeMed, ne kuader te prezantimit te produkteve me te fundit inovative, organizoi nje konference dy ditore me teme:

Specialist Products for Newborns

Neonatal Catheters & Enteral Feeding Systems

Ne kete trajnim moren pjese Doktoret me te mire ne vend, qe operojne ne fushen e Neonatologjise. Ky takim u zhvillua prane Tirana International Hotel ne daten 18 dhe 19 Mars 2014.

05-03-2014